Bemutatkozás

Szeretettel köszöntök minden kedves Érdeklődőt a honlapon!

Elsősorban az 1-2-3 éves korosztály fotózására specializálódtam, de nagyobbakat, sőt kisebbeket is várhatom már, sok szeretettel, kültéren és műtermben egyaránt !
Családi képeket készítek, a csomagba beletartozik ez is nálam, kismama fotókat is, igényeket felmérve illetve újszülöttekhez is szereztem be kelléket már, izgő - mozgó elevenségeket örökítek meg, szívvel - lélekkel és nem utolsó sorban elérhető áron.Kisgyermek és családi fotózással foglalkozom 2010 óta, szeretettel várom a közvetlen családtagokat, testvéreket, nagyszülőket is !
Fontosnak tartok néhány információt, melyek gyermekfotózáshoz elengedhetetlenek, ezért ezzel is kezdem, hiszen ez a fő profilom.
A fotózás elkezdése előtt gyermek- pszichológiát is tanultam, ennek nagy hasznát veszem fotózások alatt, de egyéb más fontos egészségügyi kérdésben is komoly tudásra tettem szert, melyet a gyakorlatok alatt elsajátítottam. Csecsemő - kisgyermek szakon végeztem elsőként tanulmányaimat, majd a fotózás területén folytattam.
Nagyon fontos, hogy ebben az érzékeny, sérülékeny korban hogyan fordulunk feléjük. Pici gyerekek fotózásánál sokan nem igazán értik az ő kis lelkivilágukat, mit miért tesznek, nem tudják átérezni, átvenni, megérteni a jelzéseiket. Érteni kell a nyelvükön, ráérezni vajon mi jár a fejükben éppen akkor, megérteni mit miért csinálnak, és természetesen minden okkal történik.
A szakirányú végzettség talán megnyugtató anyukáknak, a legfontosabb és első számomra egy - egy fotózás alatt: a GYERMEK!
A felszabadult fotózás alatt a testi épség is rendkívül fontos! Ahogy az egész pici, újszülötteknél is de a nagyobbaknál szintúgy.
Csecsemő - kisgyermek kor nagyon érzékeny korszak. A fotózások alatt szem előtt tarom az évek alatt szerzett ezzel kapcsolatos tudásom, tapasztalataim.
Nem utolsó sorban szakirányú végezettségem mellett két nagylány anyukájaként tizenéves saját tapasztalatom is van.
Lehetőségem van arra, hogy azzal foglalkozzam, amit igazán szeretek !
A fotózás gyermekek társaságával együtt igazán nagy örömet nyújt számomra.
Talán ez a hangulat is hozzájárul, hogy néhány igazán jó fotóval megörökítsük a megismételhetetlent, az épp akkor egyetlen, adott pillanatot.

Kedves szülők, anyukák, apukák, nagymamák, forduljanak hozzám bizalommal!
Műtermi és kültéri fotózások egész évben. 
Többféle csomag választható, minden információ a honlapon, lenyíló lapfüleken, de szívesen válaszolok felmerülő kérdésekre. 
Judy